Щоб зрозуміти всю повноту смаку одного сиру, треба спробувати його у різних комбінаціях. Щоб відкрити для себе козячий сир та закохатися у нього важливо знайти ті самі дивовижні поєднання різних смаків.
Тому пропоную побалувати свої рецептори, опираючись на три основні підходи підбору:
Гармонія смаку. Оскільки козячий сир має трав’яні свіжі нотки, оберіть паростки молодого гороху або паростки буряка, щоб підкреслити природність походження та відчути аромати літніх лугів.
Солодке поєднання. Щоб підкреслити солодкість притаманну молоку, поєднайте козячий сир з медом, інжирним джемом або з вишневим конфітюром.
Гра на контрасті. Я його назвала стрибком смаку. Тут краще обрати солоні або гострі додатки. Наприклад, у мене паста з васабі.
Здивовані таким вибором?
-
Сир козячий свіжий Капріччо де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 145г144.12 грн
-
Сир козячий свіжий з травами Капріччо де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 145г154.50 грн
-
Сир козячий свіжий з перцем Капріччо де Кабра 45%, ТМ Монтесінос, 145г162.30 грн
-
Сир пастоподібний 50%, ТМ Беттіне, 125г118.62 грн
-
Сир козячий з медом 45%, ТМ Беттіне, 125г124.62 грн
-
Сир козячий 50%, ТМ Беттіне, 125г124.62 грн
-
Сир козячий зернистий 50%, ТМ Беттіне, 100г93.84 грн
-
Сир козячий з білою пліснявою 55%, ТМ Беттіне, 200г127.98 грн