Ніжний рецепт від ProCheese — Тарт з Рікотою та Шпинатом!
Для вашої зручності залишаємо список необхідних інгредієнтів.
Для домашнього листкового тіста:
- борошно — 250 г;
- вершкове масло — 125 г;
- цукрова пудра — 20 г Вода — 50 мл;
- один яєчний жовток;
- дрібка солі.
Для начинки:
- сир Рікота торгової марки Zanetti — 250 г;
- сир Пекоріно — 50 г;
- свіжий або заморожений шпинат — 400 г;
- три курячих яйця;
- вершки 30% — 200 г;
- оливкова олія — 10 г;
- два зубчика часника.
Переглядайте рецепт, щоб у вас також все було сирно!
В рецепті використовували:
-
Сир Рікотта 40%, ТМ Занетті, 250 г99.24 грн
-
Сир Пекоріно Романо 36%, ТМ Занетті, 250г340.80 грн