Зима в Карпатах – це насамперед автентичні гірські страви. Ми вирішили приготувати одну з найсмачніших – швейцарський Раклет.
Підпечена скоринка та сир, що тане, улюблені овочі, вино та гірський краєвид. Такі #СирніПодорожі перетворюються на нові історії та затишні спогади.
Поки готували, поговорили про походження Раклету та вдалі акомпанементи до нього. А ще про те, як змінювався спосіб приготування Раклету з роками: від розплавлення великої сирної голови на відкритому вогні до використання сучасних раклетниць.
Бонус в кінці від сирної експертки Оксани Чернової – як створити сімейне сирне плато. Так, щоб смакувало усім 😊
Скажемо світу Cheese у наших сирних подорожах. Підписуйтесь на канал та слідкуйте за наступними випусками!
В рецепті використовували:
-
Сир Раклетт слайси 50%, ТМ Хайді, 200г206.94 грн