Опис
Сир з митою скоринкою.
Молоко: коров’яче.
Скоринка: їстівна, м’яка, тонка мита скоринка. В залежності від витримки, колір може варіюватись від рожевого до темно-помаранчевого зі слідами сірої або шалфейно-зеленої плісняви на згинах.
Текстура сирного тіста: м’яка, схожа на дріжджову опару.
Аромат: дріжджового тіста з відтінком сушених грибів.
Смак: солодко-м’який з легким присмаком трюфелю.
Поєднання з сиром Таледжіо
Ідеально поєднується з усіма видами каш і круп.
- Соуси та спеції: гірчиця, мед, шоколадний топінг.
- Овочі: баклажани, цукіні, гарбуз.
- Фрукти: груші, солодкі яблука, виноград.
- Алкоголь: рожеве вино Franciacorta Rosso; червоні вина Pinot Noir, Barolo; біле вино.
Riesling, Fendant, Muscatel.
- Напої: цитрусові, абрикосові, вишневі лимонади.
Рецепти з сиром Таледжіо
Рецепти Оксани Чернової: Полента з сиром Таледжо і ковбасками. >>
Відгуки
Відгуків немає, поки що.