Опис
Амадеус (Amadeus) — класичний напівтвердий сирний делікатес родом з Австрії, який виробляють із пастеризованого коров’ячого молока в Фойтсберзі (Штирія) і який не містить доданої лактози.
Як виготовляється сир Амадеус?
Представлений сирний делікатес виготовляють з цільного жирного коров’ячого молока за секретними рецептами, які передаються з покоління в покоління місцевими сироварами.
Після закінчення основного виробничого процесу, сир Amadeus відправляють витримуватися протягом 8 тижнів на спеціальних ялинових дошках, що надає фінальному сирному продукту характерний тонкий, насичений і гармонійно збалансований смаковий профіль.
Особливості смаку й запаху
Класичний сир Амадеус має тонку золотисту скоринку, прикрашену білою парафіновою оболонкою, на якій зображений відомий австрійський композитор.
Що стосується смаку й запаху, то представлений сирний делікатес має насичений пряний аромат сухофруктів з легкими карамельно-вершковими нотками й легко впізнаваним маслянистим присмаком з помірно солодким тривалим посмаком.
З якими продуктами поєднується сир Амадеус?
Сир Амадеус може виступати як основний інгредієнт сирної тарілки або доповнювати такі страви:
- Супи;
- Запіканки;
- Соуси.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.