Пропонуємо приготувати дуже ситну закуску, з досить нетиповим набором інгредієнтів.

Смажене м’ясо поєднується з солодкістю ананасу та солоністю сиру — тріо для справжніх цінителів. Та що говорити, краще спробувати!

ІНГРЕДІЄНТИ

на 10-15 порцій

  • вирізка свинини …………………………………………………………300 г
  • гостра гірчиця …………………………………………………………… 2 ч.л.
  • свіжий чебрець ………………………………………………………… 2 гілочки
  • вершкове масло …………………………………………………………1 ст.л.
  • олія …………………………………………………………………………… 1 ст. л.
  • консервовані ананаси ……………………………………………… 1 банка
  • сир з блакитною пліснявою Бергадер Еделпілц ……….. 150 г
  • мед …………………………………………………………………………… 1 ч.л.
  • червоний перець чилі ……………………………………………… 1 шт
  • сіль, перець ……………………………………………………………… за смаком
  • шпажки …………………………………………………………………… 10-20 шт.

ПРИГОТУВАННЯ

30 хвилин

  1. Найперше візьміть свинину, очистіть від сухожиль та великих шматків жиру. Чебрець добре промийте, підсушіть та очистіть листя від стебел. Перемішайте листочки з гірчицею та дайте трошки постояти. Філе свинини приправимо сіллю й перцем, та добре намастимо гірчичною сумішшю.

  2. На сковороді розігрійте вершкове масло з олією. Обсмажуйте шматочки свинини на середньому вогні протягом приблизно 15–18 хвилин. Тривалість залежатиме від товщини м’яса. Після цього дайте охолонути

  3. Тим часом дістаньте кільця ананасу та наріжте невеликими шматочками. Перець промийте, почистіть від зайвого та дрібнесенько наріжте. Додайте сік лимону, мед та змішайте з ананасними шматочками.

  4. Наріжте сир з блакитною пліснявою Бергадер Еделпілц великими кубиками.

  5. Філе свинини також нарізати кубиками для майбутнього шашлику.

  6. Фінальний крок — нанизуємо на кожну шпажку шматочок мяса, кубик ананасу та сиру. От і все! Залишається лише прикрасити та подати.

ПОРАДА: Якщо вам сподобалась ідея подачі — спробуйте замість свинини кроляче м’ясо, або філе індички. Вони ніжніші та готуються набато швидше.

У РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *