Салат з полуницею, апельсином, авокадо та козячим сиром ТМ Bettine — це справжній вибух смаку.
ІНГРЕДІЄНТИ
на дві персони
Для салату:
- козячий сир Bettine в кульках …………………………………………… 1 упаковка
- полуниця …………………………………………………………………………… 350 г
- апельсин …………………………………………………………………………… 1 шт
- авокадо ……………………………………………………………………………… 1 шт
- мікс салат ………………………………………………………………………..… 100 г
- пластівці або стружка мигдалю.
Для соусу:
- оливкова олія ………………………………………………………………… 2 ст.л.
- мед ……………………………………………………………………………….… 1 ч.л.
- діжонська гірчиця …………………………………………………………. 1\2 ч.л.
- часник …………………………………………………………………………… 1 зубок
- сіль та перецьза смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
-
Спочатку робимо заправку. Для цього треба змішати всі складові та відставити на час приготування салату.
-
Кожну полуницю розрізати на чотири частини, апельсин та авокадо очистити та нарізати скибочками або шматочками на свій смак.
-
Мікс з салатного листя розсипати у глибокій піалі, зверху розкласти авокадо, апельсин та полуницю.
-
Додати сирні зернятка та посипати мигдальною стружкою. Залити соусом.
ПОРАДА: замість меду та діжонської гірчиці можна використати медову гірчицю, але смак соусу буде менш інтенсивним.
ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!
У РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ:

Сир козячий зернистий 50%, ТМ Беттіне, 100г
Свіжий козячий сир.
Молоко: козяче.
Скоринка: відсутня.
Текстура сирного тіста: білі невеликі гранули козячого сиру, розміром з горошину.
Аромат: невиразний аромат козячого молока з цитрусовими нотками.
Смак: дуже ніжний та соковитий з присмаком легкої лимонної кислинки.