Салат з полуницею, апельсином, авокадо та козячим сиром ТМ Bettine — це справжній вибух смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ

на дві персони

Для салату:

  • козячий сир Bettine в кульках …………………………………………… 1 упаковка
  • полуниця …………………………………………………………………………… 350 г
  • апельсин …………………………………………………………………………… 1 шт
  • авокадо ……………………………………………………………………………… 1 шт
  • мікс салат ………………………………………………………………………..… 100 г
  • пластівці або стружка мигдалю.

Для соусу:

  • оливкова олія ………………………………………………………………… 2 ст.л.
  • мед ……………………………………………………………………………….… 1 ч.л.
  • діжонська гірчиця …………………………………………………………. 1\2 ч.л.
  • часник …………………………………………………………………………… 1 зубок
  • сіль та перецьза смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

15 хвилин

  1. Спочатку робимо заправку. Для цього треба змішати всі складові та відставити на час приготування салату.

  2. Кожну полуницю розрізати на чотири частини, апельсин та авокадо очистити та нарізати скибочками або шматочками на свій смак.

  3. Мікс з салатного листя розсипати у глибокій піалі, зверху розкласти авокадо, апельсин та полуницю.

  4. Додати сирні зернятка та посипати мигдальною стружкою. Залити соусом.

ПОРАДА: замість меду та діжонської гірчиці можна використати медову гірчицю, але смак соусу буде менш інтенсивним.

ProCheese бажає вам смачних творчих експериментів!

У РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *