Зимою все здається трохи зачарованим.
Мрії здійснюються частіше, безтурботні розмови розтягуються на години, а замість звичайних рецептів знаходяться магічні.
Надихнувшись “Лускунчиком” ми згадали, що ялинкові прикраси можуть не лише оживати у казках, а й смакувати у поєднанні з вишуканим сиром.
Магічний #Рецепт_ProCheese – Рокфор з “п’яною грушею”
Інгредієнти:
- стиглі груші з плодоніжками – 4шт;
- сир Рокфор 52%, ТМ Ентремонт – 100г;
- червоне сухе вино – 500мл;
- цукор – 150г;
- гвоздика – 4 бутони;
- кориця – 1 паличка;
- сік апельсиновий – 2 ст.л.
- цедра 1 апельсина.
Приготування:
- Очистіть груші від шкірки та зріжте трохи м’якоті знизу, щоб зробити фрукти стійкішими.
- Розітріть палочку кориці. Влийте вино у каструлю, додайте усі спеції та апельсиновий сік з цедрою. 3. Розігрівайте та помішуйте вино, поки не розчиниться цукор.
- Покладіть груші у каструлю. Дочекайтесь кипіння та накрийте кришкою.
- Проваріть груші у вині на тихому вогні приблизно 15-20 хв.
- Подавайте груші на тарілці разом з сиром Рокфор. Якщо смакуватиме, можна полити десерт сиропом, у якому готувались груші.
Зберігайте рецепт, додавайте чари або більше сиру та насолоджуйтесь 🧀
В рецепті використовували:
-
Сир Рокфор 52%, ТМ Ентремонт, 100г171.06 грн