Частіше радуйте себе смачненьким!
Тож, як і обіцяла, ділюсь рецептом фірмової запіканки з рікотою. Ви, напевно, вже помітили мою любов до випічки із сиром? )
Інгредієнти:
- сир Рікота — 400 г;
- куряче яйце — 3 шт;
- цукор — приблизно 50 г (можна 100 г, якщо полюбляєте більш солодке);
- ванільний цукор — 1 пакетик;
- борошно грубого помелу — 100-150 г.
Порада: обирайте борошно грубого помелу, щоб запіканка вийшла більш пухкою.
Приготування:
- Збиваємо яйця з ванільним і цукром-піском
- В отриману масу додаємо рікоту
- Вмішуємо борошно
- Готове тісто викладаємо у форму і ставимо у духовку на 30 хв при 180 градусах.
Насолоджуйтесь моментом!
Порада: щоб запіканка вийшла як бісквіт, рікота має бути більш сухою, а не пастоподібною.
-
Сир Рікотта 40%, ТМ Занетті, 250 г99.24 грн