Як щодо сирного супчику після довгих застільних вихідних? Я гадаю, що це саме те, що потрібно, особливо враховуючи, що сир як ферментований продукт покращує травлення. Отож поспішаю поділитись з вами рецептом.

Нам знадобиться:

  • 1,5 літри курячого або качиного бульйону (у мене був із качиної грудки);
  • 1,5 літри овочевого бульйону ( я відварювала цибулю, стеблі селери, цибулю порей та половинку болгарського перцю);
  • Скоринка сиру Парміджано Реджано;
  • Спеції: мелений мускатний горіх, сіль та перець.

Процес приготування:

  1. Готуємо м’ясний бульйон: відварюємо курячу або качину грудку. Готовий бульйон відставляємо. Шматочки грудки залишаємо, вони знадобляться нам при подачі.
  2. Готуємо овочевий бульйон: нарізаємо овочі великими шматками і відварюємо. Коли бульйон почне закипати, покладіть в нього тверду скоринку Парміджано Реджано.
  3. Виймаємо із овочевого бульйону перець (він був потрібен для надання смаку та аромату) і доливаємо в нього м’ясний. Інші овочі залишаємо.
  4. Чекаємо поки сир майже розплавиться, беремо міксер і починаємо перетирати до однорідної маси.
Порада: щоб отримати гарну однорідну масу, готовий суп-пюре гарячим пропустіть через сито, перед подачею ще трохи його підігрійте.

Подача: подавайте суп разом із грінками або насінням, не забудьте додати шматочки відвареної грудки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *