Як щодо сирного супчику після довгих застільних вихідних? Я гадаю, що це саме те, що потрібно, особливо враховуючи, що сир як ферментований продукт покращує травлення. Отож поспішаю поділитись з вами рецептом.
Нам знадобиться:
- 1,5 літри курячого або качиного бульйону (у мене був із качиної грудки);
- 1,5 літри овочевого бульйону ( я відварювала цибулю, стеблі селери, цибулю порей та половинку болгарського перцю);
- Скоринка сиру Парміджано Реджано;
- Спеції: мелений мускатний горіх, сіль та перець.
Процес приготування:
- Готуємо м’ясний бульйон: відварюємо курячу або качину грудку. Готовий бульйон відставляємо. Шматочки грудки залишаємо, вони знадобляться нам при подачі.
- Готуємо овочевий бульйон: нарізаємо овочі великими шматками і відварюємо. Коли бульйон почне закипати, покладіть в нього тверду скоринку Парміджано Реджано.
- Виймаємо із овочевого бульйону перець (він був потрібен для надання смаку та аромату) і доливаємо в нього м’ясний. Інші овочі залишаємо.
- Чекаємо поки сир майже розплавиться, беремо міксер і починаємо перетирати до однорідної маси.

Порада: щоб отримати гарну однорідну масу, готовий суп-пюре гарячим пропустіть через сито, перед подачею ще трохи його підігрійте.
Подача: подавайте суп разом із грінками або насінням, не забудьте додати шматочки відвареної грудки.
-
Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, фасований, 1кг1,393.44 грн
-
Сир Парміджано Реджано 32%, ТМ Занетті, 200г311.70 грн