А чи знали ви наскільки багатогранний Рокфор?)
З гарнірами розібралися, а тепер поговоримо про соус, бо це просто вибухова бомба смаку і насолоди. Соус з Рокфором смакує неймовірно з м’ясом, та цим не варто обмежуватись!
Особисто моя порада: спробуйте спаржу під соусом із Рокфору і закохайтеся на все життя.
Що вам потрібно для приготування соусу:
- 100 г сиру Рокфору;
- 150 мл овочевого чи курячого бульйону;
- 150 мл кулінарних вершків;
- 80 г вершкового масла.
А в приготуванні ще простіше: поєднайте всі інгредієнти разом та доведіть на невеликому вогні до однорідності.

А з чим би ви поєднали цей соус?
В рецепті використовували:
-
Сир Рокфор 52%, ТМ Ентремонт, 100г171.06 грн