CategoriesPro Сир

Як не псувати сир та сирну вітрину?

Асортимент в більшості магазинів змінився: в когось просто зменшився, в когось стало більше сирів одного виробника, а в інших —…

CategoriesPro Сир

Випробування війною: 5 історій українських сироварів

Жодна економічна криза не настільки складна, як війна. Ілюзія стабільного життя руйнується вщент від вибухів ракет і пострілів артилерійських снарядів.…

CategoriesPro Сир

Сирний ринок під час війни: Оксана Чернова в міжнародних ЗМІ

Як український бізнес, ми вважаємо за необхідне бути почутими за кордоном. І нам це вдається. Сирна експертка ProCheese Оксана Чернова…

CategoriesPro Сир

Нотатки Оксани Чернової: про вино Москато д’Асті

CategoriesPro Сир

6 варіантів використання сиру Парміджано Реджано: смачні ідеї на кожен день

Оксана Чернова —  гастромандрівниця та тренерка сирної академії — пропонує пізнати свої смаки та себе через експерименти з сиром. Цього…

CategoriesPro Сир

Замітки Оксани Чернової: Поєднання до сиру Тет де Муан

CategoriesPro Сир

Замітки Оксани Чернової: Баварія Блю

CategoriesPro Сир

Замітки Оксани Чернової: Як обрати акомпанементи до козячого сиру

CategoriesPro Сир

Замітки Оксани Чернової: Камамбер

CategoriesPro Сир

Замітки Оксани Чернової: Рокфор