Завдяки м’якому та водночас соленому смаку, темпераментні італійці обожнюють додавати Горгонзолу у пасти, різотто, їсти з фруктами, овочами та горіхами. ⠀ Ми цінуємо усе традиційне, але добре знаємо, що нові інтерпретації – це як їсти морозиво взимку. Незвично, але неможливо відмовитись.Тому сьогодні новий погляд на ГОРГОНЗОЛУ З КРЕВЕТКАМИ!
Інгредієнти:
- сир Горгонзола Балларіні ТМ Занетті – 50 г;
- королівські креветки – 400 г;
- вершкове масло – 20 г;
- багет французький;
- вершки 33% – 2 столові ложки;
- вино Chardonnay – 2 столові ложки;
- тим’ян за смаком;
- мелений білий перець та сіль за смаком.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку та додайте вершкове масло. Обсмажте на ньому очищені креветки, додайте нарізаний часник, посоліть та поперчіть за смаком.
- Влийте на сковорідку Chardonnay, а коли воно випарується – вершки. Як тільки вершки почнуть густіти, додайте шматочки сиру. Коли сир розплавиться, посипте креветки тим’яном і перекладіть страву в глибоку тарілку.
- Розріжте третину багета на довгі четвертинки і обсмажте їх. Подавайте разом з креветками. ⠀
Смакуйте #Рецепт_ProCheese, відкривайте світ через сир та діліться враженнями у коментарях!