Скільки часу потрібно, щоб приготувати смачну та вишукану вечерю?
Коли є Камамбер, то складається враження, що додому завітав шеф-кухар. З ним завжди так. Запікати або просто подавати з акомпанементами, що пасують. Все одно вдається магія. Переконайтесь та відтворіть #Рецепт_ProCheese на власній кухні
Інгредієнти:
- вершкове масло – 50 г;
- ;сир Камамбер Селект 50%, ТМ Альпенхайн – 125 г0%, ТМ Альпенхайн – 125 г;
- кленовий сироп – 50 мл.
Приготування:
- Підсмажте на вершковому маслі пекан.
- Занурте горіхи у кленовий сироп.
- Покладіть на дошку Камамбер та полийте сиропом перед подачею.
Зберігайте рецепт, а потім і спогади про смачний сирний вечір!