Коли ранок стає холоднішим, з’являється бажання наповнити свій дім ароматом хліба та зігрітися не тільки смачненьким, а ще й душею…
Потрапило мені під руку відерце Філадельфії, ось так і з’явився хліб крем-чіз (так його я назвала, хоч і схоже це більше на пиріжки).
Інгредієнти для опари:
- 100 г теплого молока;
- 1 пакетик сухих дріжджів;
- 1 ст.л цукру.
Інгредієнти для тіста:
- 500 г борошна;
- 10 г солі;
- 2 яйця;
- 4 ст.л теплого молока (приблизно 50 г);
- 100 г розтопленого масла.
Для начинки:
- крем-сир Філадельфія — 500 г.
Приготування:
- Готуємо опару: змішуємо молоко, сухі дріжджі і цукор. Залишаємо на 30 хвилин.
- Поки підходить опара, змішуємо разом всі інгредієнти для тіста: борошно, яйця, тепле молоко, розтоплене масло і сіль.
- Додаємо опару до тіста та добре його вимішуємо. Можливо знадобиться ще трішки борошна, щоб тісто не липло до рук.
- Розділяємо тісто на 2 рівні частини та ще раз вимішуємо кожну окремо. Процес формування пиріжків дивіться у відео.
- Ставимо деко з нашим хлібом в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
- Подаємо до столу і насолоджуємось:)P.S. від себе рекомендую хліб зверху змастити молоком і посипати сіллю. Ммм, смакотааа
-
Сир Філадельфія, ТМ Філадельфія, 175г104.22 грн