Щоб зрозуміти всю повноту смаку одного сиру, треба спробувати його у різних комбінаціях. Щоб відкрити для себе козячий сир та закохатися у нього важливо знайти ті самі дивовижні поєднання різних смаків.

Тому пропоную побалувати свої рецептори, опираючись на три основні підходи підбору:

Гармонія смаку. Оскільки козячий сир має трав’яні свіжі нотки, оберіть паростки молодого гороху або паростки буряка, щоб підкреслити природність походження та відчути аромати літніх лугів.

Солодке поєднання. Щоб підкреслити солодкість притаманну молоку, поєднайте козячий сир з медом, інжирним джемом або з вишневим конфітюром.

Гра на контрасті. Я його назвала стрибком смаку. Тут краще обрати солоні або гострі додатки. Наприклад, у мене паста з васабі.
Здивовані таким вибором?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *