In StockProduct code: 1201

Сир Манчего DOP 55%, ТМ Вега Манча, 10-12 міс.витр., 150г

Твердий сир.
Молоко: овече пастеризоване.
Скоринка: тонка, горіхового кольору, з візерунком, який нагадує тракторний відбиток.
Текстура сирного тіста: щільна і масляниста, блідо-жовтого відтінку, з невеликим вкрапленням вічок.
Аромат: насичений сінний.
Смак: солонуватий з землянистими нотками, трав’янистий, з присмаком сирого кеш’ю і карамелі, з характерним для сирів з овечого молока післясмаком.

Твердий сир
Logo
Овече

350.52 грн

Compare
Доставка
Доставляем собственной службой «Фреш Логистика» с соблюдением всех температурных режимов и целостности каждого заказа.
Оплата
  • - Наличными при получении заказа.
  • - Оплата на карту Приватбанка.
  • - Доставка товара осуществляется после 100% предоплаты.

Description

Манчего твердий іспанська сир, який виготовляють виключно з пастеризованого овечого молока.

Як виготовляється сир Манчего?

Іспанський сир Манчего виготовляють з пастеризованого овечого молока, зібраного на локальних фермах.

Під час виробничого процесу сирну головку загортають у спеціальний відрізок тканини, тому на тонкій неїстівній скоринці з’являється характерний малюнок, який нагадує тракторний земляний відбиток.

Купити сир Манчего можна в Інтернет-магазині ProCheese, а під час покупки важливо враховувати, що цей сирний делікатес повинен мати сертифікат PDO. Спеціальний знак якості свідчить про те, що цей сир виготовили відповідно до правил відбору овечого молока й дотримувалися строго визначених термінів подальшої витримки.

Особливості смаку й запаху

Manchego має блідо-жовту, щільну й маслянисту текстуру сирного тіста, в якій помітні вкраплення невеликих вічок.

Представлений сирний делікатес має яскраво виражений сінний аромат. Смакові якості, як і фінальна ціна сиру Манчего, залежать від тривалості його подальшої витримки:

  • Молодий (Fresco): до 3-х місяців;
  • Середній (Curado): від 3-х до 6-ти місяців;
  • Витриманий (Viejo): від 12-ти місяців.

Сир Manchego відрізняється злегка солонуватим, землистим смаком з приємними трав’янистими, карамельними або навіть горіховими нотками. Також присутній тривалий посмак, як і в інших твердих іспанських сирів, виготовлених з пастеризованого овечого молока.

З якими продуктами поєднується Manchego?

Овечий сир Манчего часто компонують з солоним крекером, м’ясними або рибними брускетами, запеченим лососем, пряною бараниною. Дуже добре поєднується з темним пивом й винами з іспанського регіону Ріоха.

В іспанській місцевості Ла-Манча, звідки родом цей вишуканий сирний делікатес, його подають з солодким, густим і дуже насиченим айвовим мармеладом (Dulce de Membrillo) або викладають на злегка підсмажені хлібні скибочки, які потім натирають свіжим часником і стиглими томатами.

Additional information

Weight 150 г
Тип молока

Овече

Ситуація споживання

Cирна тарілка

Brand

Vega Mancha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сир Манчего DOP 55%, ТМ Вега Манча, 10-12 міс.витр., 150г”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Про cир Манчего

В кращих традиціях Іспанії: знайомимось з Манчего. >>

Поєднання з сиром Манчего

  • Джеми: абрикосовий, солодкі джеми з яблуками, грушею, будь-які чатні на основі абрикосів.
  • Сухофрукти: фініки.
  • Фрукти: інжир, диня, виноград, персики.
  • Овочі: помідори, артишоки, базилік.
  • М’ясо: баранина, свійська птиця.
  • Шоколад: темний, з горіхами, морською сіллю.
  • Алкоголь: насичені червоні вина Tempranillo, Marques de Caceres, білі вина Verdelho і солодове пиво і світлий ель.

Нотатки Оксани Чернової: зимовий пікнік з Манчего. >>

You may also like…