Давненько не ділилася з вами рецептами, тож виправляюся. 

Сьогоднішній рецепт для тих, хто готовий душу продати за смачненькі реберця.

Я люблю щось гостреньке, проте не всім це до смаку. Тож цей рецепт — історія про те, як зробити так, щоби перець не обпалив рецептори противникам гостроти. Тут на допомогу приходить сир Парміджано Реджано, дууууже багато Парміджано, бо він пом’якшує палку гостроту різних видів перцю. І саме тому сир стає незамінним другом усіх любителів приготувати щось просте, але водночас особливе.

Інгредієнти для маринаду:

  • соєвий соус — 50 мл;
  • оливкова олія — 100 мл;
  • мед — 4 ч.л;
  • каєнський перець — 1 ст.л;
  • чорний перець — за смаком.

Приготування:

  1. Усе це змішуємо та залишаємо маринувати.
  2. Перед запіканням гарненько притрусити тертим сиром Парміджано Реджано й покласти стебло селери.
  3. Запікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *