ProCheese Customizing

послуга по створенню унікальних естетичних сирних просторів з особливою атмосферою і налагодження процесів роботи з сиром для підвищення прибутковості категорії

Спеціальна пропозиція до 30 жовтня 2022 року

Експрес-допомога тим, хто працює із сиром, для збільшення продажів під час зниження попиту.
Сервіс доступний віддалено для всіх з України. 

Потрібно лише надіслати фото вітрини

Що отримаєте

Ви здобудете інструменти для вирішення проблем, що впливають на низькі продажі

Необхідний баланс категорій і видів сирів, адже різні клієнти байдужі до одноманітної продукції. Ви введете розмаїття, цікаве людям

Різні групи сирів мають бути розміщені візуально вигідно для покупки. Ви побачите сприятливу продажам викладку згідно з розмірами та формою вашої вітрини

Вартість 5000 грн

Online

Для кого

Для всіх у кого є сирна вітрина.

Торгові мережі України

Cпеціалізованні сирні магазини

Ресторани з сирними вітринами

Крафтові зони

Для чого

Створення особливого сирного простору

Збільшення товарообігу

Зменшення списання та повернення продукту

Покращення обслуговування клієнта

Оптимізація процесів по роботі з сиром

Для кого

  • Для всіх у кого є сирна вітрина.
  • Торгові мережі України
  • Спеціальні сирні магазини
  • Ресторани з сирними вітринами
  • Крафтові зони
  • Сирні івенти

Для чого

  • Збільшення товарообігу на +20%
  • Зменшення списання/повернення продукту зменшити на 30%?
  • Естетичний вигляд вітрини
  • Оптимізація процесів по роботі з сиром

Етапи ProCheese Customizing

1
Аудит
2
Стратегія
3
Навчання в ProCheeseAcademy
4
Пропозиція професійного сирного інвентаря
5
Оформлення сирного простору
6
Пост Аудит

Кейс “сирний простір ашан”

Дивитись відео

0
Реалізованих проекти
+ 0 %
Товарообіг
+ 0 %
Дохід
- 0 %
Списання

Результат

У результаті проведення чизкастомайзингу:

• змінився як зовнішній, так і внутрішній вигляд вітрини. Ми значно розширили асортимент сиру та розробили стандарти викладки;
• продавці отримали знання, які допомагають їм легше орієнтуватися у великий кількості сирів та допомогти зробити вибір покупцю. Один зі студентів отримав бронзу на конкурсі чизмонгерів на Фестивалі сирного мистецтва ProCheese Awards;
• товарообіг у категорії імпортних сирів виріс на 20%, виручка зросла за рік на 40%;
• зменшилося списання продуктів на 30%.

Приклади наших робіт

До

Після

Щодо оформлення сирного простору, будь ласка, звертайтеся: