ProCheese Customizing
послуга по створенню унікальних естетичних сирних просторів з особливою атмосферою і налагодження процесів роботи з сиром для підвищення прибутковості категорії
Спеціальна пропозиція до 30 жовтня 2022 року
Експрес-допомога тим, хто працює із сиром, для збільшення продажів під час зниження попиту.
Сервіс доступний віддалено для всіх з України.
Потрібно лише надіслати фото вітрини

Що отримаєте
Ви здобудете інструменти для вирішення проблем, що впливають на низькі продажі
Необхідний баланс категорій і видів сирів, адже різні клієнти байдужі до одноманітної продукції. Ви введете розмаїття, цікаве людям
Різні групи сирів мають бути розміщені візуально вигідно для покупки. Ви побачите сприятливу продажам викладку згідно з розмірами та формою вашої вітрини
Вартість 5000 грн
Online
Для кого

Для всіх у кого є сирна вітрина.

Торгові мережі України

Cпеціалізованні сирні магазини

Ресторани з сирними вітринами

Крафтові зони
Для чого
Створення особливого сирного простору
Збільшення товарообігу
Зменшення списання та повернення продукту
Покращення обслуговування клієнта
Оптимізація процесів по роботі з сиром

Для кого
- Для всіх у кого є сирна вітрина.
- Торгові мережі України
- Спеціальні сирні магазини
- Ресторани з сирними вітринами
- Крафтові зони
- Сирні івенти

Для чого
- Збільшення товарообігу на +20%
- Зменшення списання/повернення продукту зменшити на 30%?
- Естетичний вигляд вітрини
- Оптимізація процесів по роботі з сиром
Етапи ProCheese Customizing
Кейс “сирний простір ашан”


Дивитись відео
Результат
У результаті проведення чизкастомайзингу:
• змінився як зовнішній, так і внутрішній вигляд вітрини. Ми значно розширили асортимент сиру та розробили стандарти викладки;
• продавці отримали знання, які допомагають їм легше орієнтуватися у великий кількості сирів та допомогти зробити вибір покупцю. Один зі студентів отримав бронзу на конкурсі чизмонгерів на Фестивалі сирного мистецтва ProCheese Awards;
• товарообіг у категорії імпортних сирів виріс на 20%, виручка зросла за рік на 40%;
• зменшилося списання продуктів на 30%.
Щодо оформлення сирного простору, будь ласка, звертайтеся:
